Navratilova zaprosila verenicu na stadionu Artur Eš

Izvor: Blic, 07.Sep.2014, 01:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navratilova zaprosila verenicu na stadionu Artur Eš

Legendarna teniserka Martina Navratilova zaprosila je danas svoju dugogodišnju partnerku Juliju Lemigovu na stadionu Artur Eš u Njujorku, odmah posle polufinalnog meča.

Osvajačica 18 grend slem titula iznenadila je sve prisutne kada se pojavila na velikom ekranu nedugo posle neočekivane pobede Keija Nišikorija nad Novakom Đokovićem.

"Čekala sam pravi trenutak da pitam Juliju da se venčamo. Pomislila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam da je ovo pravo mesto i pravo vreme da postavim pitanje i zahvalna sam što je odgovor bio 'da'", rekla je Navratilova.

Njih dve su verene od 2009. godine. Lemigova ima 42 godine i 1991. je bila poslednja mis Sovjetskog Saveza.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navratilova zaprosila devojku posle meča Đoković-Nišikori!

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2014

Legendarna teniserka Martina Navratilova dugo će pamtiti polufinale ovogodišnjeg US Opena, između Đokovića i Nišikorija, jer je posle meča zaprosila svoju devojku Juliju Lemigovu.

Nastavak na Sportske.net...

Navratilova zaprosila verenicu!

Izvor: Mondo, 07.Sep.2014

Legendarna teniserka Martina Navratilova zaprosila je svoju dugogodišnju partnerku Juliju Lemigovu na stadionu Artur Eš u Njujorku, odmah nakon meča koji je Đoković izgubio od Nišikorija...Foto: Splash..Osvajačica 18 grend slem titula iznenadila je sve prisutne kada se pojavila na velikom ekranu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.