Na kućnom pragu

Izvor: Glas javnosti, 22.Sep.2009, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na kućnom pragu

Teniska reprezentacija Srbije će za protivnika u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa imati jednu od osam najjačih selekcija sveta. Žreb za mečeve u martu naredne godine biće održan sutra u Ženevi, a Srbija kao trinaestoplasirana neće biti nosilac.

Poljaci izbacili Britance

Velika Britanija, na čelu sa Endijem Marejom, ispala je u Drugu grupu Evro-afričke zone! Proteklog vikenda Britanci su u Liverpulu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << dočekali Poljake i „poklonili“ im tri pobede. Treći teniser sveta lako je dobio svoja dva singl meča protiv Pržiježnog i Jankoviža, ali je Daniel Ivans poražen u oba susreta nakon tri seta. Endi Marej je u paru sa Rosom Hačinsom u subotu poražen od Marijuša Firstenberga i Marsina Matkovskog rezultatom 5:7, 6:3, 3:6, 2:6, što je Britaniju koštalo opstanka u Prvoj ligi Evro-afričke zone.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.