NOVAKOVA ISPOVEST OD KOJE ZASTAJE DAH: Hteo sam da ostavim tenis, a onda je došla Jelena i...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAKOVA ISPOVEST OD KOJE ZASTAJE DAH: Hteo sam da ostavim tenis, a onda je došla Jelena i...

Srpski teniser u Šangaju će pokušati da osvoji četvrti trofej.

Novak Đoković se priprema za početak Mastersa u Šangaju, gde će mu prvi rival biti Francuz Žeremi Šardi. Treći teniser sveta izjavio je posle sjajnih rezultata u poslednje vreme da mu je supruga Jelena najvažnija osoba u životu i da je zahvaljujući njoj postao jedan od najboljih igrača u istoriji „belog sporta“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Novak i Jelena su zajedno 13 godina, od čega su četiri u braku.

- Jelena je najvažnija osoba u mom životu. Bila mi je najveća podrška 2010. godine, kada sam razmišljao da ne igram više tenis. Da nije bilo nje, ne znam gde bih završio. Verujem da nas je sudbina spojila - istakao je Đoković.

Jelena je govorila da je jaka žena zbog muža, a Đoković je priznao da ga ona nikad nije izdala.

- Jelena mi je mnogo pomogla da pronađem snagu u teškim situacijama. Uz mene su bili još roditelji i braća. Ali na kraju se ipak sve svodi na to kako ja doživljavam stvari i borim se sa njima.

Novak i Jelena su roditelji Stefana (4) i Tare (1). Trude se da ne budu previše zaštitnički nastrojeni, ali razumeju one koji jesu.

- Do prezaštićenosti dolazi jer ste uplašeni da neko može da povredi vaše dete ili porodicu. Jelena i ja se trudimo da ne razmišljamo o tim stvarima, iako kao i svi roditelji, moramo da budem oprezni. Ali pokušavamo da se koncentrišemo na pozitivne aspekte.

Đokovićev naslednik već voli sport.

- Stefan je baš zainteresovan, najviše za tenis i fudbal. Mnogo vremena provodi napolju. Ima drugare u Srbiji i Monaku, a mnogo je igrača koji vode decu na turnire. Srećni smo kako se odvija njegovo odrastanje.

Đoković će u Šangaju pokušati da osvoji četvrtu titulu na prestižnom mastersu, gde je bio najbolji i 2012, 2013 i 2015. godine.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas I na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVA ATP LISTA: Nadal IZGUBIO poene, Novak mu SVE BLIŽI. Lajović ostvario plasman karijere (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018

Poredak najboljih tenisera sveta...Na najnovijoj rang listi ATP Novak Đoković je smanjio zaostatak za vodećim Rafaelom Nadalom, dok je Dušan Lajović ostvario najbolji plasman otkako se bavi "belim sportom"...DUEL NOVAKA I RAFE DO KRAJA GODINE! Evo kad i GDE navijači mogu da uživaju u spektaklu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.