NOVA ATP LISTA: Nadal IZGUBIO poene, Novak mu SVE BLIŽI. Lajović ostvario plasman karijere (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA ATP LISTA: Nadal IZGUBIO poene, Novak mu SVE BLIŽI. Lajović ostvario plasman karijere (FOTO)

Poredak najboljih tenisera sveta.

Na najnovijoj rang listi ATP Novak Đoković je smanjio zaostatak za vodećim Rafaelom Nadalom, dok je Dušan Lajović ostvario najbolji plasman otkako se bavi "belim sportom".

DUEL NOVAKA I RAFE DO KRAJA GODINE! Evo kad i GDE navijači mogu da uživaju u spektaklu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

NOVAKOVA ISPOVEST OD KOJE ZASTAJE DAH: Hteo sam da ostavim tenis, a onda je došla Jelena i...

#ATP Ranking

1 @RafaelNadal

2 @rogerfederer

3 @DjokerNole

4 @delpotrojuan

5 #Zverev

6 @cilic_marin

7 @ThiemDomi

8 @KAndersonATP

9 @GrigorDimitrov

10 @JohnIsner

— AndyOlympicNews (@AndyOlympicNews) October 8, 2018

Nadal je izgubio 500 bodova u odnosu na prošlu sedmicu, pa sada ima 8.260, dok ga prate Rodžer Federer sa 6.900, te Đoković sa 6.445, koliko su imali i minule nedelje.

Na turniru masters serije u Šangaju, koji je počeo, Nadal brani 600 bodova, Federer kao šampion hiljadu, a Novak Đoković nijedan, jer prošle godine usled pauze zbog povrede lakta nije ni nastupao u drugoj polovini sezone, uključujući i šangajski masters.

Što se Lajovića tiče, on je skokom od tri pozicije dospeo na 52. mesto, što mu je najbolji plasman u karijeri. Prethodno je njegov rekord bio 53. mesto na ATP listi.

Između Novaka i Ducija nalazi se Filip Krajinović, koji je minimalnim napretkom dospeo na 35. poziciju, a među 100 najboljih naša zemlja ima još jednog predstavnika, Lasla Đerea, koji je skliznuo sa 85. na 88. mesto.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković sve bliže Nadalu, Lajovićev plasman karijere

Izvor: B92, 08.Okt.2018

Srpski teniser Dušan Lajović ostvario je svoj plasman karijere na startu ove nedelje, dok se Novak Đoković približio Rafaelu Nadalu na vrhu ATP liste...Novak je treći, ali je njegov zaostatak za Rafom umanjen za 500 bodova, jer Španac zbog povrede kolena nije igrao u Pekingu gde je lani osvojio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.