NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA ČUJE: Slavnu teniserku šokirao novinar na Vimbldonu, bizarnija scena se odavno nije desila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 16:00

NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA ČUJE: Slavnu teniserku šokirao novinar na Vimbldonu, bizarnija scena se odavno nije desila (VIDEO)

Trebalo je da pogleda rezultat.

Španska teniserka Paula Badosa morala je da preda meč 2. kola na Vimbldonu nakon što je kod rezultata 2:6, 0:1 za Ukrajinku Martu Kostjuk osetila bolove u leđima. Posle poraza zaputila se na konferenciju za medije, a tamo doživela novi šok nakon jednog postavljenog pitanja.

Novinar koji joj je postavljao pitanje prvo joj je čestitao na pobedi.

Badosa ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << informisala da je izgubila meč, a onda odslušala pitanje novinara koji je insistirao na tome da kaže koliki joj je nivo samopouzdanja i koliko je spremna za mečeve.

- Za Vašu informaciju, ja sam meč izgubila, nisam pobedila - rekla je Badosa i zbunila novinara koji je potvrdu o njenom porazu potražio i od administratora konferencije.

Nakon što ju je i dobio, isto pitanje o samopouzdanju i spremnosti postavio je još jednom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.