Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2016, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE MOGLA DA ODBIJE PONUDU: Zanosna teniserka se slikala gola (FOTO)

Jedna od najboljih teniserki sveta Karolina Voznijacki obradovala je svoje navijače fotografijama koje je napravila za čuveni Sportds Ilustrejd.


Naime, Dankinja je prihvatila da umesto pravog kupaćeg na njenom nagom telu bude ocrtan crveni kostim koji je više otkrivao nego što je pokrivao.
Caroline Wozniacki – Sports Illustrated Swimsuit Issue 2016 #SISwim #bodypaint pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << twitter.com/f1fmQTONkj
— CaroWozniackiNews (@CWTennis) February 14, 2016

Voznijacki je pre samo nekoliko godina odbila ponudu Pleboja za sličan set fotografija, ali tada je imala samo 20 godina. Očigledno da vreme utiče na promenu mišljenja i kod poznatih.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.