Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE JOŠ KRAJ Janko dobio Fonjinija

Srpski teniser Janko Tipsarević u Stokholmu igra poslednji turnir u karijeri. Odložio je penziju bar za još jedan dan. On je pregazio favorizovanog Italijana Fabija Fonjinija sa 6:1, 6:1 i plasifrao se u četvrtfinale.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Čilića protiv Karlovića na Kup Kremlja u Moskvi je 1.27.
Srbin je bio ubedljiv, razbio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je 12. igrača na svetu. Izgubio je prvi gem na meču, a onda je do kraja demonstrirao silu i pokazao da u njemu ima još vatre.
Tipsarević će se za plasman u polufinale boriti sa Japancem Juićijem Sugitom, koji je bio bolji od Italijana Stefana Travalje. Posle Stokholma, Janko će još igrati na Dejvis kupu u Madridu od 18. d 24. novembra, a onda će definitivno da okači patike o klin.
Plasman u četvrtfinale turnira iz Serije 250 u prestonici Švedske izborio je u sredu uveče i Filip Krajinović.


The post NIJE JOŠ KRAJ Janko dobio Fonjinija appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Tipsarević ubedljiv protiv 12. igrača sveta za četvrtfinale Stokholma

Izvor: Beta, 17.Okt.2019

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u četvrtfinale turnira u Stokholmu, pošto je danas pobedio Italijana Fabija Fonjinija sa 6:1, 6:1.Meč Tipsarevića i Fonjinija, 251. i 12. tenisera sveta, trajao je samo 63 minuta.Tipsarević je izgubio prvi gem na meču, na svoj servis, ali je potom do...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.