NIJE BILO LAKO: Đoković uspeo da slomi otpor borbenog Argentinca u Rimu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 21:20

NIJE BILO LAKO: Đoković uspeo da slomi otpor borbenog Argentinca u Rimu

Srpski teniser slavio posle skoro dva sata igre.

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Rimu pošto je posle sat i 53 minuta igre sa 2:0 (7:6 (7:5), 6:2) savladao Argentinca Tomasa Martina Ečeveriju. Đoković će u narednoj urndi igrati protiv Grigora Dimitrova.

Nije dobro počeloo za Novaka poštol je Argentinac odmah uspeo da mu oduzme servis i zatim spasi brejk loptu za vođstvo od 2:0. Međuti, u šestom gemu je Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspeo da vrati brejk Argentincu i stigne do izjendačenja, da bi u 10. gemu propustio i dve set lopte. Otišlo se u taj-brejk koji je bio takođe veoma neizvestan kao i čitav set, ali je Đoković sa dva mini brejka stigao do set lopte i odmah je iskoristio za vođstvo od 1:0 i konačno dobijen set posle 76 minuta.

Dobijen prvi set dao je krila Novaku, koji je odmah na startu drtugo napravio brejk i tu prednost čuvao do završnice kada je u sedmomg gemu i drugi put useo da napravi brejk posle čega mu nije bilo teško da overi trijumf.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.