NE SMIRUJE SE: Povređeni Baloteli menja frizuru, igra stoni tenis i nervira medije

Izvor: Kurir, 06.Mar.2014, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE SMIRUJE SE: Povređeni Baloteli menja frizuru, igra stoni tenis i nervira medije

Ne brinite, nisam igrao, to je samo slika. Usput, ja sam levoruk, napisao je napadač Milana

Italijanski mediji već po tradiciji “na nišanu” imaju fudbalera Milana Marija Balotelija, a on  bes zbog pisanja o njemu, iskaljuje na Tviteru.

Štampa je veoma oštro reagovala na fotografiju italijanskog napadača, na kojoj on pozira sa reketom za stoni tenis, a ispod poziva obožavatelje na partiju. Razlog za osuđivanje igrača Milana je taj što >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se on oporavlja od povrede desnog ramena.

"Pozdrav svima! Ako neko misli da može da me pobedi, obavestite me. Dođem vam sve što imam! Ja nikad ne gubim", napisao je Baloteli, a dva dana kasnije odgovorio je:

"Milanu se to ne sviđa, u čemu je problem? Stoni tenis? Hahahaha! Ne brinite, nisam igrao, to je samo slika. Usput, ja sam levoruk. Smejem se svima vama koji me osuđujete, a nemate pojma".

Good night to everyone! And if someone think to beat me just let me know! I own you all i bet! I Never lost!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.