NASTASEOV RASISTICKI KOMENTAR NA RACUN SERENE Boja deteta Cokolada i mleko

Izvor: medio.rs, 22.Apr.2017, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTASEOV RASISTICKI KOMENTAR NA RACUN SERENE Boja deteta Cokolada i mleko

Selektor Fed kup reprezentacije Rumunije Ilije Nastase napravio je skandal rasističkim komentarom na trudnoću američke teniserke Serene Vilijams

Serena Vilijams je pre nekoliko dana saopštila da je u drugom stanju i da sa svojim verenikom Aleksisom Ohanijanom čeka bebu.

Nekada najbolji teniser sveta, a sada selektor Fed kup tima Rumunije je pred duel sa Velikom Britanijom dao skandaloznu izjavu povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Serenine trudnoće.

Da vidimo koje će boje biti. Čokolada i mleko - rekao je Nastase na konferenciji za štampu posle žreba za duele sa Velikom Britanijom u Fed Kupu.

Inače, pitanje i nije bilo upućeno njemu već najboljoj rumunskoj igračici Simoni Halep, ali se Nastase "ubacio" i dao odgovor.

Očekuje se da Svetska teniska federacija (ITF) reaguje i kazni Nastasea zbog rasističkog ispada.

INFORMER.RS

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.