Izvor: HotSport.rs, 22.Apr.2017, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTASE IZAZVAO SKANDAL: Rasistički komentar na račun Serenine trudnoće – ‘čokolada ili mleko’?

Selektor rumunske FED kup reprezentacije napravio je skandal sa velikim odjekom u svetu tenisa zbog trudnoće najbolje svetske teniserke Serene Vilijams.

Posle optužbi na račun Serene Vilijams da je dopingovana, Ilije Nastase je otišao korak dalje i rasističkim komentarom podigao je veliku prašinu.
– Da vidimo koje će boje biti njeno dete. Čokolada i mleko? – rekao je Nastase na konferenciji za štampu posle žreba za duel FED kup selekcije Rumunije sa >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Velikom Britanijom.
Međunarodna teniska federacija odmah se oglasila i istakla da neće tolerisati diskriminatorni govor mržnje, a zvanična reakcija u vidu kazne tek bi trebalo da usledi.
Inače, Nastase je samo dan ranije, u četvrtak posle zajedničke večere pitao selektora Velike Britanije, bivšu teniserku, En Ketavong za broj sobe. Ketavong je trenutno, takođe, trudna.
The post NASTASE IZAZVAO SKANDAL: Rasistički komentar na račun Serenine trudnoće – ‘čokolada ili mleko’? appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teniska legenda napala Serenu rasističkim komentarom: Koje će boje dete biti, čokolada i mleko?

Izvor: Kurir, 22.Apr.2017

..."Da vidimo koje će boje biti Čokolada i mleko?", rekao je on na konferenciji za štampu posle žreba za duele sa Velikom Britanijom u Fed Kupu..Nastase je ovu jezivu izjavu rekao jednom od članova tima Rumunije, dok je prva teniserka Rumunije Simona Halep odgovarala na pitanja novinara..Nastase...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.