NAKON ŠOKA DA MOŽDA ODUSTAJE ZBOG PUCANJA MIŠIĆA: Ništa me više ne iznenađuje! Nole o IZBACIVANJU publike

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2021, 15:58

NAKON ŠOKA DA MOŽDA ODUSTAJE ZBOG PUCANJA MIŠIĆA: "Ništa me više ne iznenađuje!" Nole o IZBACIVANJU publike

Teški trenuci za najboljeg tenisera sveta.

Nemile vesti iz Melburna. Novak Đoković je posle dramatične pobede u pet setova (7:6, 6:4, 3:6, 4:6, 6:2) nad Amerikancem Tejlorom Fricom izjavio da ne očekuje da će nastaviti dalje takmičenje na Australijan openu.

On je u izjavi nakon meča trećeg kola poručio da misli kako mu je pukao mišić i da ne zna da li će moći da izađe na duel Kanađaninu Milošu Raoniću u 1/8 finala (više o tome pročitajte na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OVOM linku).

Đoković se osvrnuo i na detalj iz četvrtog seta kada je publika udaljena sa tribina zbog epidemioloških mera. Desilo se to tačno u pola sata pre ponoći po australijskom vremenu, a meč je u tom trenutku prekinut na desetak minuta da bi se ispraznile tribine. U Melburnu od ponoći počinje petodnevni "lokdaun" u državi Virdžiniji, a takvu odluku AO publika je dočekala uz burno negodovanje i zvižduke.

- Ništa mene više ne iznenađuje. Sa onim što imam priliku da iskusimo globalno. Čuli smo i danas tu lošu vest i znali smo da će to da bude karantin od pet dana. Definitivno to nije sjajno za publiku i navijače koji su želeli da budu tu. Očigledno su uživali. Bili su preglasni u određenim momentima, ali je jedinstveno iskustvo da igram pola meča pred publikom, a pola bez. Nikad mi se to nije desilo u karijeri. Nadam se da ću moći da igram i što se tiče turnira da ćemo moći da se vratimo u normalu - zaključio je Novak.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.