NAKON MARATONSKOG MEČA NA RG-U: Teniserka U KOLICIMA NAPUSTILA meč - preveliki bolovi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:10

NAKON MARATONSKOG MEČA NA RG-U: Teniserka U KOLICIMA NAPUSTILA meč - preveliki bolovi (VIDEO)

Ogromni napori.

Italijanka Sara Erani i Holanđanka Kiki Bertens odigrale su meč drugog kola Rolan Garosa koji je trajao tri sata i 11 minuta, a na kraju je slavila Bertens 7:6 (5), 3:6, 9:7.

Veliko NBA finale je stiglo! Večeras u 03.00 u Orlandu otvara se finalna serija između Lejkersa, tima prepunog zvezda, i Majamija, ekipe koja se više oslanja na timsku igru. Kec na Lejkerse je 1,50, a dvojka 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lejkers >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Majami.

U meču je bilo čak 24 brejkova, svaka je u 12 navrata oduzela servis protivnici, Bertens je bila manje uspešna u iskorištavanju brejk prilika, imala ih je 30 ukupno, a Erani 19.

Erani, nekada deveta teniserka sveta, a danas 150. na listi, 2012. godine je bila i u finalu Rolan Garosa, velikih problema ima sa servisom proteklih nekoliko godina, a početni udarac nikad joj nije bio najbolja strana igre već kretanje i voleji.

Iskusna teniserka na šljaci tako je u ovom meču u mnogo navrata loše udarala lopticu, mnogi servisi završavali su nekoliko metara u "autu", a u njenom je repertoaru već jedno vrijeme i tzv. "servis ispod ruke".

Kiki bertens escorted off of the court on wheelchairs iterally screaming in pain.. chile i don't know what the physio was thinking when she lifted her injued leg so carelessly like that!! pic.twitter.com/exJiiq281i

— Sumaya (@bvbgurrrl) September 30, 2020

Bertens je 8. teniserka sveta, u trećem setu se mučila fizički, ali izdržala je i uspela da zadrži servis u trećem setu. Naime, od 2:2 u odlučujućem setu obe teniserke su gubile svoj servis do 7:7 kad je Bertens uspela da osvoji gem.

Errani (info - @davortenis @thetiegerr )#RG20 (🎥@Eurosport_RU ) pic.twitter.com/bfgPt7F1Uj

— doublefault28 (@doublefault28) September 30, 2020

U sledećem gemu Erani spašava tri vezane meč lopte, ali četvrtu nije uspela. Italijanka je na servisu imala i meč loptu kod 6:5, ali nije je iskoristila.

Errani (info - @davortenis @thetiegerr )#RG20 (🎥@Eurosport_RU ) pic.twitter.com/bfgPt7F1Uj

— doublefault28 (@doublefault28) September 30, 2020

Bertens je nakon kraja meča pala na teren i zaplakala, zbog grčeva nije mogla sama da ode već je osoblje s kolicima došlo u pratnju.

Bertens in lots of pain again and was crying while getting wheeled out. pic.twitter.com/pzMaw7wpGa

— Carole Bouchard 💜💛 (@carole_bouchard) September 30, 2020
Pogledaj vesti o: Tenis,   NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.