Muškarac pao sa zidina Kalemegdanske tvrđave

Izvor: Blic, 28.Dec.2011, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac pao sa zidina Kalemegdanske tvrđave

Muškarac od oko 50 godina, čiji identitet nije saopšten, pao je sinoć oko 20 sati sa zidina Kalemegdanske tvrđave na teniski teren kluba Partizan. Sa teškim povredama glave i lumbalnog dela kičme zbrinut je u Urgentnom centru.

Čovek je pao sa visine od oko 15 metara, a kako nezvanično saznajemo, svedoci nesreće bili su dvoje turista, bračni par iz Rusije, koji su o tome odmah obavestili radnike obezbeđenja.

Nije poznato kako je muškarac pao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa zida na teniski teren, a do dolaska Hitne pomoći on je davao znake života, ali je nepomično ležao na leđima. U teškom stanju lekari su ga prevezli u Urgentni centar, a posle ukazane pomoći zadržan je na Odeljenju ortopedije.

Na teren je izašla i vatrogasna ekipa kako bi obila katanac kojim je bila zaključana kapija teniskog terena. Zbog toga je akcija spašavanja trajala duže od pola sata.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac pao sa Kalemegdanska tvrđave

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2011

Povređeni muškarac koji je pao večeras sa zidina Kalemegdana je na renimaciji u Urgentnom centru, saznaju beogradski mediji...Kako su naveli u toj službi, muškarac je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar, nakon pada sa visine od oko 15 metara...Zbog nepristupačnog terena na Kalemegdanskoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.