Muke po Jeleni

Izvor: Glas javnosti, 24.Jun.2009, 06:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muke po Jeleni

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u drugo kolo Vimbldona pošto je posle velike borbe, koja je trajala jedan sat i 45 minuta, savladala Nemicu Juliju Gerges sa 2:0 (6:4, 7:6 (7:0). Jelena će u drugom kolu igrati sa Ivet Beneš iz Češke, koja je pobedila 2:1 Kejti O’Brajen iz Velike Britanije.

Najbolje rangirana srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << teniserka imala je problema u početku meča, ali je posle razmenjenih gemova došla do vođstva od 5:1, da bi protivnici dozvolila da priđe na 5:4. Jelena je, međutim, ponovo zaigrala dobro i dobila prvi set, ali su se njene muke nastavile u drugom. Šesta teniserka sveta je već u prvom gemu napravila brejk, ali je tu prednost odmah ispustila dozvolivši protivnici da izjednači na 1:1. Gergesova je tada preuzela inicijativu, još jednom oduzela servis srpskoj teniserki i stigla do vođstva od 5:2. Jelena je krenula u kontranapad i uspela da izbori taj-brejk u kome protivnici nije prepustila ni jedan poen.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.