Monika Seleš: Rado bih igrala sa Đokovićem

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2014, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monika Seleš: Rado bih igrala sa Đokovićem

Nekadašnja najbolja svetska teniserka izjavila je da bi prihvatila ideju najboljeg srpskog tenisera da odigraju meč u dobrotvorne svrhe.

Teniska legenda: Monika Seleš

 


"Sigurna sam da bi rezultat bio 6:0, 6:0 za njega, a ja bih bila srećna ako bih uspela jedan jedini poen da osvojim. Šalu na stranu: rado bih s njim igrala meč u dobrotvorne svrhe u Beogradu ili Novom Sadu", kazala je Selešova za novosadski Mađar so (Magyar Szo).

Selešova >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je gošća Teniskog saveza Mađarske, na svečanosti pod nazivom Dani mađarskog tenisa.

Monika Seleš je rođena 1973. godine u Novom Sadu, a živi u SAD. U karijeri je osvojila 53 turnira, od čega devet grend slem titula. Njena karijera je prekinuta 1993. godine, kada je imala 19 godina, nakon što ju je jedan nemački navijač ranio nožem na turniru u Hamburgu. Reč je Ginteru Parheu koji je bio opsednuti fan  Štefi Graf.

Posle toga, Monika Seleš se u više navrata vraćala tenisu ali nije bila tako uspešna kao pre napada.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monika Seleš: Rado bih igrala sa Đokovićem

Izvor: Politika, 10.Feb.2014

NOVI SAD – Nekadašnja najbolja svetska teniserka Monika Seleš izjavila je da bi prihvatila ideju najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića da odigraju meč u dobrotvorne svrhe...„Sigurna sam da bi rezultat bio 6:0, 6:0 za njega, a ja bih bila srećna ako bih uspela jedan jedini poen da osvojim....

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.