Monfis se oglasio nakon skandala: Nije mi bila namera da ga povredim

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 13:45

Monfis se oglasio nakon skandala: Nije mi bila namera da ga povredim

Francuski teniser Gael Monfis oglasio se po prvi put nakon diskvalifikacije sa turnira u Oslu.

Monfis je optužen da je naneo povredu supervizoru Stefanu Apostolou.

Kako su saopštili organizatori egzibicije u Norveškoj, u svlačionici je došlo do “šaljivog razgovora” između Monfilsa i Apostoloua što je rezultovalo manjom povredom supervizora.

Sada se tim povodom oglasio i Monfis, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potvrdio da je do povrede supervizora došlo iz nehata.

"Želim svima da kažem šta se desilo u u Oslu. Prema direktnom saopštenju UTS-a, sa moje strane nije bilo zlobe ili negativnosti. Nema zlostavljanja, nema nasilja. Međutim, dok smo se šalili u svlačionici, Stefan je nažalost povređen. Nikada mi nije bila namera da ga povredim ili mu nanesem štetu i na sreću Stefan to zna. Ljudi koji me poznaju znaju da to nije u mojoj prirodi. Stefan i ja smo se rukovali i krenuli dalje. Diskvalifikacija čini da izgleda kao da je bilo problema ili svađe iza scene, ali zapravo nije bilo, ovo je bila nesreća i ništa više", napisao je Monfis.

Na egzibiciji u Oslu učestvuju Kasper Rud, Andrej Rubljov, Benoa Per, Aleks de Minor i Aleksander Bublik, nakon što su Holger Rune i Dominik Tim takođe odustali.

Mofnisa je zamenio njegov sunarodnik Luka Puj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.