Moćni Đoković pregazio Ferera

Izvor: Press, 28.Dec.2012, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moćni Đoković pregazio Ferera

Đoković je pokazao da raspolaže verovatno najbogatijim arsenalom udaraca na svetu na koje Ferer, narocito u prvom delu igre, nije imao odgovor.
Prvi set je bio prava demonstracija sile našeg asa, koji je za svega 30 minuta došao do 6:0. Snažnim forhendima kojima je zasipao teren španskog tenisera, mudrim lob udarcima i elegantnim pokrivanjem mreže, srpski teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je prosto pregazio Španca.
Izgledalo je da će mučenje za Ferera da se nastavi i u drugom delu igre, pošto je Đokovićev svaki udarac bukvalno, pronalazio metu. Ipak, Ferer je nekako uspeo da se iščupa iz "mreže" našeg tenisera i da konačno osvoji gem na svoj servis (1:1). Ohrabren, Ferer je odmah došao do brejka - 2:1, ali ne zadugo, pošto mu je naš as uzvratio (2:2), a zatim je do kraja držao kormilo meča stigavši do finala egzibicije u Abu Dabiju.
Đoković će se u borbi za titulu sastati sa pobednikom drugog polufinala u kojem danas igraju drugi srpski reket Janko Tipsarević i Španac Nikolas Almagro.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Đoković briljantno u finalu Abu Dabija

Izvor: Politika, 28.Dec.2012

ABU DABI – Prvi teniser sveta Srbin Novak Đoković plasirao se u finale egzibicionog turnira u Abu Dabiju, pošto je danas u prvom polufinalu pobedio Španca Davida Ferera sa 6:0,6:3...Đoković je pokazao da raspolaže verovatno najbogatijim arsenalom udaraca na svetu na koje Ferer, naročito u prvom...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.