Mnogi je smatraju za najlepšu hrvatsku teniserku, sada je ogorčena na svoju zemlju i želi da zaigra za Srbiju! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2020, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogi je smatraju za najlepšu hrvatsku teniserku, sada je ogorčena na svoju zemlju i želi da zaigra za Srbiju! (foto)

Ponuda ima, kaže 25-godišnja teniserka.

Veliku pažnju hrvatske javnosti privukla je teniserka Mariana Dražić koja je nakon nepozivanja u reprezentaciju Hrvatske istakla da je dobila ponude "zemalja u okruženju", pa su mnogi tipovali i na Srbiju.

Dražić je u intervjuu za Hotsport istakla da za sada nije bilo direktnih poziva da zaigra pod zastavom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << naše zemlje, ali da ne bi imala ništa protiv toga.

"Istina je, ima indirektnih i direktnih ponuda od zemalja u regionu, ali iz Srbije me niko direktno nije pitao, ne bih imala problem sa time da zaigram za Srbiju, s obzirom na svoje stavove, pogled na svet", istakla je trenutno 811. teniserka sveta na WTA listi.

"Prvenstveno, povod za moje nezadovoljstvo je već skoro dvogodišnje ignorisanje mene od stranice selektorke Hrvatske i nekih ljudi iz saveza. Takođe i neodgovaranje na moje upite zbog čega je baš povedena igračica bez rankinga i zašto za mene nema mesta u reprezentaciji. Posebno ako se uzme u obzir da sam do sada nastupala u svim kategorijama po generacijama u 12, u 14, u 16, kao i juniorski FED kup. Sa samo 16 godina bila sam 4 puta državna prvakinja. U protekloj sezoni osvojila sam pet titula u dublu i igrala deset puta u finalu", kazala je Mariana Dražić.

Teniserka je inače ćerka bivšeg fudbalera splitskog Hajduka Darka Dražića.

View this post on Instagram

Cheers to all good people(and aperol lovers) 😊🥂 #endofanotherseason🇩🇪 #clubmatches #aperolspritz

A post shared by Mariana Dražić 🧿 (@marianadrazic) on Jul 7, 2019 at 12:20pm PDT

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.