Izvor: Danas, 30.Maj.2023, 16:25

Miomir Kecmanović ispao u prvom kolu Rolan Garosa, srpski teniser ispustio dve meč lopte

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasirala u drugo kolo Rolan Garosa pošto je na startu turnira izgubio od Italijana Andreju Vavasorija sa 5:7, 2:6, 7:6, 7:6, 7:6.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović na neverovatan način izgubio od kvalifikanta na startu Rolan Garosa

Izvor: Danas, 30.Maj.2023

Srpski teniser Miomir Kecmanović izgubio je dobijen meč. Od njega je bolji bio Andrea Vavasori. Kvalifikant iz Italije slavio je u pet setova, iako je Miomir poveo 2-0 u setovima.

Nastavak na Danas...

Epski raspad Srba u Parizu VIDEO

Izvor: B92, 30.Maj.2023

Miomir Kecmanović doživeo je poraz koji boli od Andree Vavasorija, ispao sa Rolan Garosa, tako da je jedini predstavnik u muškom singlu ostao Novak Đoković...Miša je vodio sa 2-0 u setovima, imao četiri meč lopte, u odlučujućem setu još jednu, ali mu to nije bilo dovoljno – izgubio je posle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.