Epski raspad Srba u Parizu VIDEO

Izvor: B92, 30.Maj.2023, 17:19

Epski raspad Srba u Parizu VIDEO

Miomir Kecmanović doživeo je poraz koji boli od Andree Vavasorija, ispao sa Rolan Garosa, tako da je jedini predstavnik u muškom singlu ostao Novak Đoković.

Miša je vodio sa 2-0 u setovima, imao četiri meč lopte, u odlučujućem setu još jednu, ali mu to nije bilo dovoljno – izgubio je posle super taj-brejka i više od pet sati tenisa.

Olga Danilović je svoj meč krenula dva sata posle njega i okončala ga maleten dva časa pre, te obezbedila drugo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kolo pobedom nad Ukrajinkom Katerinom Baindl rezultatom 6:3, 6:2.

Imala je podršku sa tribina, tu su bili "Srbikosi", ali i Jan Oblak i Stefan Savić, a o raznim temama govorila je i na konferenciji.

Novak Đoković je trenirao u "Žan Buenu", a svoj meč sa Martonom Fučovičem igraće u sredu od 20.15.

Podsetimo, ranije su takmičenje završili Laslo Đere, Hamad Međedović, Dušan Lajović i Filip Krajinović.

Bilo je turnira na kojima su naši igrači ispadali u ranoj fazi, ali da Novak ostane sâm već posle prvog kola, to se zaista ne pamti.

Utiske sa lica mesta nam donosi novinar B92.net – Milan Tomić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović: Novak je svakako heroj nacije, nije ništa senzacionalno

Izvor: B92, 30.Maj.2023

Srpski teniser Miomir Kecmanović bio je vidno utučen posle ispadanja sa Rolan Garosa...On je ispustio 2-0 u setovima protiv Andree Vavasorija i posle pet sati i 10 minuta izgubio meč...Najpre za strane medije govorio o sistemu "Bodyguard", koji štiti igrače od internet nasilja..."Svako piše šta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.