Milion dinara za Sofiju: Džumhur osvojio humanitarni teniski turnir na Malom Kalemegdanu

Izvor: Večernje novosti, 23.Maj.2020, 18:30

Milion dinara za Sofiju: Džumhur osvojio humanitarni teniski turnir na Malom Kalemegdanu

Damir Džumhur osvojio je humanitarani teniski turnir "SK Soker kup" na Malom Kalemegdanu, a ček od milion dinara prosledio je Fondu za Sofijin prvi korak DAMIR Džumhur osvojio je humanitarani teniski turnir "SK Soker kup" na Malom Kalemegdanu, a ček od milion dinara prosledio je Fondu za Sofijin prvi korak. Podsetimo maloj Sofiji Markuljević potrebna je vakcina od 2,1 milion dolara kako bi se izlečila >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << od retke spinalne misitrofije. Zbog toga je 25. marta pokrenuta humantarna akcija u kojoj je do sada skupljeno oko 670.000 dolara. Teniser iz BiH je u finalu savladao našeg asa Filipa Krajinovića sa 4:3 (7:4), 4:3 (7:5). U borbi za treće mesto Marko Miladinović je iznenadio Lasla Đera - 0:4, 4:1, 4:1. - Posebno mi je drago što sam osvojio humanitarni turnir. Odlučio sam da podržim akciju za Sofijin prvi korak. Poznajem njenog oca Stefana... U finalu smo odigrali dobar meč Filip i ja - naglasio je Džumhur. Filip je u prvom setu brzo izgubio svoj brejk, ali je uspeo posle 1:3 da stigne do 3:3, ali ne i da povede u setovima. U drugom setu je vodio sa 2:0, a u taj-brejku je ispustio 4:2. - Bilo je fantastično, a Damir je zasluženo pobedio. Nadam se da ćemo se opet okupiti - istakao je posle finala Krajinović. U polufinalu je Džumhur nadigrao Milovanovića sa 4:2, 4:0, dok je Krajinović uspeo da nadmudri Đerea sa 4:3 (7:4), 0:4, 4:1. Čini se da je srpski derbi prelomnjen u prvom setu, kada je Laslo ispustio vođstvo od 3:0. SPEC. VN U EGZIBICIONOM meču je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nenad Jestrović savladao trenera Partizana Savu Miloševića sa 4:3.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

DAMIR DŽUMHUR KAO RONALDO, DAO MILION DINARA ZA MALU SOFIJU: Pobedio Srbina u finalu, pa oduševio ceo svet!

Izvor: Kurir, 23.Maj.2020

Teniser iz Bosne i Hercegovine osvojio je humanitarni teniski turnir na Malom Kalemgdanu SK Soker kup, a ček od milion dinara dao je Fondu za Sofijin prvi korak!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.