Mile Kitić uhvaćen sa švalerkom!

Izvor: Dzungla.org, 16.Jan.2012, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mile Kitić uhvaćen sa švalerkom!

Kitića ekipa „Paparaco lova“ snimila kako u motel odvodi mlađu plavušu, s kojom se u sobi zadržao 45 minuta

Crni Mile, šta to radiš?
Već godinama se spekuliše da Mile Kitić ima ljubavnicu, a sada, izgleda, postoje i dokazi za to. Ekipa „Paparaco lova“ uspela je da uhvati pevača s mnogo mlađom devojkom u krajnje nezgodnoj situaciji. Mile je, posle partije tenisa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << na Autokomandi kolima pokupio nepoznatu plavušu. Krenuli su put Avale, gde su se zaustavili kod jednog motela. Mile je tamo, džentlmenski, uzeo sobu, u kojoj su se zadržali punih 45 minuta. Šta li su radili, pitamo se! Pre toga priuštili su sebi obilan ručak i sve to dobro zalili u restoranu koji je u sklopu motela.
Pozvali smo Mileta da ga pitamo ko je dotična dama, kao i da nam objasni šta su radili 45 minuta u sobi, a on nam je nervozno odbrusio:
- Ne želim ništa da komentarišem! - viknuo je besno i spustio slušalicu.
Bolje neka spremi komentar za suprugu Martu Savić, koja je, kako saznajemo, trenutno u Tajlandu.
(Izvor: Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.