Mile Kitić: Kažu mi da igram tenis kao drogiran

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2014, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mile Kitić: Kažu mi da igram tenis kao drogiran

Pevač Mile Kitić, koji se navodno nalazio na spisku dužnika Marka Lugonje, još jednom je demantovao da ime veze narkodilerima i narkoticama i da je on sportski tip. On je u intervjuu za portal “Express Magazin” istakao da ga prijatelji zavitlavaju da igra tenis kao drogiran i da su mu dali ime Brzi Gonzales

Mile Kitić igra tenis "kao drogiran" a zovu ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Brzi Gonzales 

 

- Bio sam šokiran, a posle sam se smejao. Sad je gotovo, zovu me prijatelji i zbijaju šale na moj račun. Mogu vam reći da sam u žestokoj mašini, ne smem ni patike da obujem. Na tenisu me prozivaju, kako dobro igram kao drogiran. Dali su mi nadimak Brzi Gonzales – rekao je Kitić i dodao da voli da se bavi sportom:

 

- Ja sam sportski tip, volim život i stalo mi je do mog zdravlja, naročito u ovim godinama. Sad mi je Marta i nekakav đumbir uvalila, trošim ga sa medom svaki dan. Imam ja svoju rakijicu i vino, meni lepo, ne može biti lepše – naveo je pevač, koji kako kaže, obožava tenis i da ga često igra protiv kolege Harisa Džinovića:

 

- Tenis je moja strast. Igram srcem, zato često i pobeđujem. Haris je moj prijatelj i sa njim delim mnogo toga, ljubav prema porodici, tenisu, vinu…Jedino on ne voli da gubi, al’ šta ću mu, ja volim da pobeđujem – naveo je folker.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.