Medvedev zaustavio Kecmanovića u trećem kolu Rolan Garosa

Izvor: Beta, 28.Maj.2022, 15:22

Medvedev zaustavio Kecmanovića u trećem kolu Rolan Garosa

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo danas da se plasira u osminu finala Rolan Garosa, pošto je izgubio od Rusa Danila Medvedeva sa 2:6, 4:6, 2:6.Meč Kecmanovića i Medvedeva, 31. i drugog tenisera sveta, trajao je sat i 48 minuta.Medvedev je u prvom setu dva puta oduzeo servis Kecmanoviću, u trećem i sedmom gemu, dok je u drugom setu odlučujući brejk napravio odmah na početku, u prvom gemu.U trećem setu se vodila veća borba, igrali su se duži gemovi, a obojica tenisera su propustila po jednu brejk priliku na početku.Prvi do brejka stigao je Medvedev, poveo je sa 3:2, a potom je u sedmom gemu još jednim brejkom potvrdio pobedu i plasman u narednu rundu Rolan Garosa.Medvedev će u osmini finala igrati protiv boljeg iz meča u kojem se sastaju Marin Čilić i Žil Simon.Plasman u osminu finala je ranije danas obezbedio još jedan ruski teniser, Andrej Rubljov, koji je sa 6:4, 3:6, 6:2, 7:6 bio bolji od Čileanca Kristijana Garina.Sedmi teniser sveta će u narednom kolu igrati protiv Italijana Janika Sinera koji je eliminisao Amerikanca Mekenzija Mekdonalda sa 6:3, 7:6, 6:3. Siner je na putu do pobede protiv Mekdonalda spasio čak 11 set lopti u drugom setu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Medvedev zaustavio Kecmanovića u trećem kolu Rolan Garosa

Izvor: Danas, 28.Maj.2022

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo danas da se plasira u osminu finala Rolan Garosa, pošto je izgubio od Rusa Danila Medvedeva sa 2:6, 4:6, 2:6.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.