Izvor: RTS, 28.Maj.2022, 15:01

Medvedev prejak za Kecmanovića

Ruski teniser Danil Medvedev savladao je Miomira Kecmanovića sa 3:0 u setovima u meču trećeg kola Rolan Garosa.
Meč, koji je trajao 111 minuta, rešen je u korist drugog tenisera sveta sa 6:2, 6:4, 6:2.

Tokom čitavog meča Medvedev je bio bolji rival, a Kecmanović je u drugom gemu prvog seta imao priliku za brejk, odnosno jednom u trećem setu. Osim toga nije uspeo niti jednom da, pri servisu protivnika, jasnije bude opasan, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iako su tokom meča igrani i neki duži gemovi.
Medvedev je osvajao gem na servis Kecmanovića u trećem gemu prvog seta, da bi u drugom setu to uradio već na samom startu.
Dva brejka bila su dovoljna Medvedevu u, ispostavilo se, poslednjem setu da dođe do konačnog trijumfa.
Ovo je bio prvi međusobni duel dva tenisera. Medvedev će u osmini finala igrati sa boljim iz duela Marina Čilića i Žila Simona.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rolan Garos: Medvedev eliminisao Kecmanovića u trecm kolu

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Maj.2022

Drugi teniser sveta Danil Medvedev savladao je danas u meču trećeg kola Rolan Garosa srpskog tenisera Miomira Kecmanovića sa 3:0, po setovima 6:2; 6:4; 6;2 i eliminisao ga iz daljeg takmičenja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

RUS PREJAK ZA MIOMIRA: Medvedev savladao Kecmanovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2022

Sve je rešeno u tri seta...Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u osminu finala na Rolan Garosu pošto je Rus Danil Medvedev slavio u tri seta (6:2, 6:4, 6:2) posle sat i 51 minuta igre. Medevev će u osmini finala igrati protiv boljeg iz duela između Marina Čilića i Žila Simona...Iako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.