Medvedev: Novače, kad planiraš da usporiš?

Izvor: B92, 11.Sep.2023, 02:03

Medvedev: Novače, kad planiraš da usporiš?

Ruski teniser Danil Medvedev sumirao je utiske nakon poraza u finalu US Opena.

Bolji je u tri seta bio Novak Đoković, kojem je to bila 24. Grend slem titula, na konto čega se našalio Medvedev.

"Pre svega želim da pitam Novaka šta radi ovde i dalje. Treće naše finale, nadam se ne i poslednje. Kada planiraš da malo usporiš? Čestitam tebi i tvom timu, 24 Grend slem titule. Ja imam jednu, ti 24", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Medvedev u uvodnoj reči.

"Ovde sam bio pre dve godine kada sam pobedio. Tada sam proslavio godišnjicu, poklon za suprugu... Danas ništa od toga. Opet je godišnjica. Rekao sam sebi, ajde još jednom. Ali, nije vredelo"

Ne znam, sa jedne strane mogu da kažem da je fantastično da dobijem Novaka u Grend slem finalu. To je vrh moje karijere. Da nisu postojali on i Rafa, igrao sam pet finala protiv njih i dobio samo jedno. Upoznali smo se kad sam bio 500. na svetu, on je bio super prema meni. Tretirao me je kao normalnu osobu. Od tog trenutka se nije ništa promenilo. To je sjajno.

Hvala vam. Fantastični ste. Došao sam pre turnira i rekao da ovde moram da igram dobro. Želeo sam da osetim energiju ove publike. I tu sam i uspeo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković nakon osvajanja US opena i 24. grend slem titule: Ostvario mi se dečački san

Izvor: Radio 021, 11.Sep.2023

Novak Đoković rekao je posle osvajanja četvrte titule na US openu u Njujorku da živi dečački san i da nije mogao da zamisli da će osvojiti 24 grend slem trofeja.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.