Medvedev: Biće tužno kada se Mari povuče

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 14:38

Medvedev: Biće tužno kada se Mari povuče

Endi Mari je na turniru u Dubaiju, gde je zaustavljen u osmini finala od Iga Ambera, priznao da je blizu završetka karijere.

Britanski teniser je rekao da je verovatno da neće igrati dalje od ovog leta i da mu je želja da barem još jednom igra na Olimpijskim igrama.

Mari ima dva zlata sa olimpijskih turnira, 2012. i 2016. godine, a po svemu sudeći Vimbldon i potom Igre u Parizu mogli bi da budu mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << završetka sjajne karijere.

Danil Medvedev, bivši šampion US Opena, smatra da teniski karavan bez Marija neće biti isti.

"Biće baš tužno kada se povuče. Mislim da će pokuzati da dogura daleko. Čak iako nisam siguran da će prestati dsa igra baš ove godine. Vimbldon je veliki turnir, možda bude tamo i onda prekine. To je druga priča", kaže Medvedev.

Za sada, on kaže da bi svi trebalo da uživaju u njegovoj igri dok se još takmiči.

"Dok je tu, biće zabavno. Kad ne bude tu, siguran sam da će naći nešto drobro u svom životu posle tenisa", dodao je Rus.

Moskovljanin izuzetno ceni Marija, ne samo zbog teniskih kvaliteta.

"On je zabavan momak, sjajan je za druženje. To je veliki kvalitet u životu. Divim mu se jer se sećam kada sam se ja još penjao na listi, on je osvajao slemove, igrao finala sa Rodžerom, Rafom i Novakom. Imali smo veliku četvorku", zaključio je Medvedev.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.