Massimo Savić - rođendanski koncert

Izvor: Plakatt.com, 10.Maj.2017, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Massimo Savić - rođendanski koncert

Summer Stage BitefArtCafe, Beograd
Tuesday 6 Jun 22:00

Massimo je odlučio da rođendan proslavi sa svojom omiljenom publikom, u omiljenom klubu u Beogradu.
On vam za svoj rođendan poklanja pesme koje volite, vaš poklon neka bude uživanje u njima, a ako neko baš želi da donese I neki drugi poklon, neće se ljutiti.
Karte možete naći na prodajnim mestima www.eventim.rs i www.ddtickets.rs, kao i online sa opcijama print at home i m- karte.
063594294 & 063594054
Bitefartcafe Summer Stage
Kalemegdan, teniski tereni
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Plakatt.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Massimo Savić proslavlja rođendan koncertom u Beogradu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Maj.2017

Massimo Savić je odlučio da svoj rođendan proslavi na bini, sa publikom, pa je u planu koncert u Bitef Art Cafe-u 6. juna od 22.00.  Massimo je pre nekoliko dana na jednoj hrvatskoj radio stanici najavio izalazak nove pesme sredinom maja, pa će publika u Beogradu najverovatnije imati prilike da...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.