Marko... Kada pomislim na tebe... Dok on na DRUGOM KRAJU PLANETE gradi život, Dragana je i dalje SAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 23:35

"Marko... Kada pomislim na tebe..." Dok on na DRUGOM KRAJU PLANETE gradi život, Dragana je i dalje SAMA

Odlučio je da ode, a razdvojenost je stala na put njihovoj vezi.

Mlađi brat svetski poznatog tenisera Novaka Đokovića, Marko Đoković je javnosti najmanje poznat. Pored njega, Novak ima još jednog brata, ali Marko bira da život u potpunosti vodi van pogleda javnosti.

Živi u Marbeliji, gradu u Španiji gde gradi život i karijeru. Poziv i pozao je pronašao na tenijskoj akademiji, a čini se da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu je život u Španiji doneo i novu ljubav.

Već sedam godina je u emotivnoj vezi sa modnom dizajnerkom Letisijom Terasi, a u par navrata je sa partnerkom i dolazio u Beograd.

- Marko... Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam... ne znam odakle da počnem... jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se... ne postoje reči kroz koje mogu da izrazim kako se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo... volela bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova... ne znam odakle da počnem - napisala je njegova partnerka jednom prilikom.

- Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim - glasila je poruke ispod jedne objave koju m je partnerka posvetila.

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

Prisetimo se, Markov otac Srđan je često isticao da je njegov sin napustio svoju zemlju i odlučio da život gradi negde drugde zbog konstantnih upoređivanja sa starijim bratom. Takođe, pre odlaska Marko je bio u vezi sa glumicom Draganom Mićalović.

- Zajedno smo već nekoliko meseci. Lepo nam je, srećni smo i to je sve, nemam više šta da kažem - rekla je Dragana kada je potvrdila vezu sa Đokovićem.

Do raskida je došlo zbog pritiska velike razdvojenosti, budući da se Marko tada aktivno bavio tenisom, zbog čega je često putovao, a Dragana je poslom bila vezana za Beograd.

- Tačno je da sam sama, ali nisam razočarana. Ne očajavam, štaviše srećna sam i zadovoljna. Uživam u životu i druženju sa prijateljima - bile su reči kojima je lepa glumica potvrdila da je okončala romansu.

Kako je kasnije objavljivano, posle raskida ostali su u prijateljskim odnosima, a Dragana je Novaku jednom čestitala osvajanje titule i na Instagramu.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Brat Novaka Đokovića uživa u ljubavi sa BRAZILKOM više od sedam godina: „Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan“

Izvor: Piplmetar.rs, 17.Feb.2024, 18:30

Marko Đoković, rođeni brat Novaka Đokovića, retko se javno eksponira, te mnogi i ne znaju da već dugo njegovo srce pripada lepoj Brazilki Letisiji Tesari.. Marko Đoković sa Letisijom...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.