Mari u timu Britanije za Beograd

Izvor: N1 televizija, 05.Jul.2016, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari u timu Britanije za Beograd

Najbolji britanski teniser Endi Mari nalazi se u timu svoje zemlje za duel četvrtfinala Dejvis kupa sa Srbijom, koji se igra od 15. do 17. jula.

Mari je, međutim, ranije istakao da će tek posle Vimbldona potvrditi da li će igrati u Beogradu ili ne.

Uz mlađeg Marija, na spisku selektora Liona Smita su i njegov stariji brat Kajl Edmind, Den Evans i Dominik Inglot.

Škot se u ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << plasirao u četvrtfinale Vimbldona, pobedom nad Nikom Kirjosom iz Australije i njegov naredni rival biće Francuz Žo-Vilfrid Conga.

“Znamo koliko je tim Srbije snažan i shvatamo kakav izazov nas čeka. Time što nam se stavio na raspolaganje za ovaj susret, Endi je još jednom pokazao svoju neverovatnu posvećenost svojoj zemlji i da je Dejvis kup izuzetno važan”, naglasio je Mari.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je već objavio da neće igrati u duelu sa Britanijom. Đoković je posle eliminacije sa Vimbldona u trećem kolu od Amerikanca Sema Kverija potvrdio da nije 100 odsto spreman.

Selektor srpskog tima Bogdan Obradović ne može da računa ni na Viktora Troickog, a u timu bi trebalo da budu Nenad Zimonjić, Janko Tipsarević, Dušan Lajović i Filip Krajinović.

Pobednik duela između Srbije i Britanije će se u polufinalu sastati sa boljim iz susreta Italije I Argentine.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.