Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2016, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari postao otac, Kim rodila djevojčicu

Britanski teniser Endi Mari postao je otac u utorak, pošto je njegova supruga Kim Sirs rodila devojčicu.

Za sada nema informacija o novorođenčetu, kao ni imena, ali je Mari ušao u odabrano društvo tenisera koji su postali očevi.

Prva četvorica igrača na ATP listi ostvarili su se kao roditelji – Stan Vavrinka ima ćerku Aleksiju, Rodžer Federer dva para blizanaca, dok je život Novaka Đokovića upotpunio sin Stefan.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Stigla roda na kućni prag Endija Mareja

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2016

Drugi reket planete Endi Marej postao je otac u utorak, pošto je njegova supruga Kim Sirs rodila devojčicu, javljaju britanski mediji...Zasad, ne pominje se ime naslednice Marej. Škot je ušao u odabranu grupu tenisera - očeva. Naš as Novak pre nešto više od godinu dana je dobio sina Stefana....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.