Mari pobedio Raonića i sačuvao šanse za polufinale

Izvor: RTS, 12.Nov.2014, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari pobedio Raonića i sačuvao šanse za polufinale

Britanski teniser Endi Mari savladao je Kanađanina Miloša Raonića sa 2:0 u setovima - 6:3, 7:5, u 2. kolu B grupe završnog turnira sezone u Londonu.

Mari je zabeležio prvu pobedu nakon što je na startu poražen od Japanca Keija Nišikorija, a ovim uspehom zadržao je šanse za plasman u polufinale.

Za to mu je neophodno da u poslednjem kolu u četvrtak savlada šestostrukog šampiona, Švajcarca Rodžera Federera, dok je Raonić posle drugog poraza >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gotovo sigurno bez izgleda se se probije među četvoricu najboljih na turniru.

Ranije danas u prvom meču Federer je pobedio Nišikorija sa 6:3, 6:2.

U sredu su na programu mečevi 2. kola grupe A u kojima od 15 sati igraju Marin Čilić (Hrvatska) - Tomaš Berdih (Češka), dok se od 21 sat sastaju Novak Đoković (Srbija) - Stanislas Vavrinka (Švajcarska).

Turnir u Londonu igra se za ukupan nagradni fond od 6,5 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mari sačuvao šanse za polufinale

Izvor: RTS, 12.Nov.2014

Britanski teniser Endi Mari savladao je Kanađanina Miloša Raonića sa 2:0 u setovima - 6:3, 7:5, u drugom kolu B grupe završnog turnira sezone u Londonu...Mari je zabeležio prvu pobedu nakon što je na startu poražen od Japanca Keija Nišikorija, a ovim uspehom zadržao je šanse za plasman u polufinale...Za...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.