Mari nije saglasan sa Ivaniševićem: Ovo je početak nove ere

Izvor: B92, 06.Avg.2023, 10:00

Mari nije saglasan sa Ivaniševićem: Ovo je početak nove ere

Britanski teniser Endi Mari smatra da je nova era počela Alkarasovim osvajanjem Vimbldona.

Za razliku od njega, Goran Ivanišević, Novakov trener, u nedavnom intervjuu je kazao da je smena generacija zapravo počela pre šest, sedam godina.

"Te priče su pomalo glupe. Promena generacija traje već šest ili sedam godina. Ako pogledamo, Medvedev, Rubljov, hačanov, Šapovalov, Feliks, Siner, Alkaras, Rune... >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Alkaras je tu već dve godine. Medvedev već pet ili šest, ima 27 godina. Nisu tu od juče", rekao je Ivanišević za "Sportske novosti".

Poređenja radi, Mari je o ovoj temi govorio u intervjuu za "Tajms".

"Moglo bi se reći da je to početak nove ere", rekao je Mari i dodao:

"Ali, Đoković je osvojio dva od poslednja tri Grend slema i bio je nekoliko poena udaljen od osvajanja trećeg. Alkaras igra sa puno slobode: to je briljantno za gledanje. To postaje sve teže kako starite jer imate dosta ožiljaka od teških poraza".

Ove sedmice na programu je Masters u Torontu, a uoči turnira, na konferenciji je govorio Karlos Alkaras.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.