Mari izgubio nemoguće, Ramos Vinjolas u četvrtfinalu

Izvor: N1 televizija, 20.Apr.2017, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari izgubio nemoguće, Ramos Vinjolas u četvrtfinalu

Prvi teniser sveta Endi Mari ispao je u osmini finala ATP turnira serije 1.000 u Monte Karlu, pošto je u neverovatnom meču, u tri seta poražen od Španca Alberta Ramosa Vinjolasa 2:6, 6:2, 7:5.

Meč je trajao više od dva i po sata, a Endi Mari će se dugo pitati kako je uspeo da izgubi ovaj meč. Dobio je lagano prvi set 6:2, iako je Španac bio konkurentan gotovo u svakom gemu. Uzvratio je u istom stilu u drugom setu i već se tu naslućivalo da sledi velika drama. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Međutim, ni Alfred Hičkok ne bi režirao onakav treći set. Mari je poveo 4:0 i servirao za 5:0. Ramos Vinjolas je uspeo da vrati jedan brejk, a potom je u narednom gemu spasao dve brejk lopte i posle tri izjednačenja uspeo da dobije gem. Ispostavilo se da je taj gem bio važan jer je sa novim brejkom trasirao put ka izjednačenju - 4:4.

Mari je uspeo u narednom gemu da spreči već tada potpuni preokret, jer je spasao tri vezane brejk lopte i dobio gem za 5:4. I sledeći gem je bio dramatičan, pošto je bilo dva izjednačenja, ali je Španac uspeo da ga dobije i napravi podlogu za odlučujući brejk u 11. gemu. U narednom je odbranio svoj servis i obezbedio plasman u četvrtfinale.

U borbi za polufinale sastaće se sa Marinom Čilićem, koji je u dva seta pobedio Berdiha. Sa druge strane, Mari će se dugo pitati kako je uspeo da upropasti vođstvo od 4:0 u trećem odlučujućem setu, što mu se nikada u karijeri nije desilo.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šok u Monte Karlu: Endi Mari izgubio gotovo dobijen meč!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Apr.2017

Šok u Monte Karlu! Prvi teniser sveta Endi Mari poražen je od Ramosa-Vinjolasa u osmini finala Mastersa u Monte Karlu...Španac je slavio sa 2:1 (2:6, 6:2, 7:5), posle dva sata i 35 minuta igre. Prvi teniser sveta bolje je počeo meč, brzo napravio brejk, i poveo sa 2:0, ali je ubrzo počela serija...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.