Šok u Monte Karlu: Endi Mari izgubio gotovo dobijen meč!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Apr.2017, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok u Monte Karlu: Endi Mari izgubio gotovo dobijen meč!

Šok u Monte Karlu! Prvi teniser sveta Endi Mari poražen je od Ramosa-Vinjolasa u osmini finala Mastersa u Monte Karlu.

Španac je slavio sa 2:1 (2:6, 6:2, 7:5), posle dva sata i 35 minuta igre. Prvi teniser sveta bolje je počeo meč, brzo napravio brejk, i poveo sa 2:0, ali je ubrzo počela serija od 4 vezana brejka na obe strane.

Ipak, Mari je zadržao prednost od 4:2, a zatim i konačno osvojio svoj servis, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a potom još jednom oduzeo servis Vinjolasu i poveo sa 1:0 u setovima.

Drugi set doneo je totalnu suprotnost, Vinjolas ovoga puta nije izgubio nijedan svoj servis gem, dok je Mari dva puta poklekao i Španac je uzvratio sa 6:2 u drugom setu i poravnao rezultat.

Treći odlučujući set je počeo mnogo bolje za Marija, poveo je sa 4:0, ali je zatim Vinjolas uspeo da veže četiri uzastopna gema i da se vrati u meč. Zatim je i iskoristio brejk šansu na 5:5, da bi u narednom gemu iskoristio svoju drugu meč loptu i ostvario verovatno najveću pobedu u svojoj karijeri.

On će u četvrtfinalu igrati protiv Marina Čilića, koji je savladao Tomaša Berdiha sa 2:0.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.