Mari izbacio Zimonjića u Monte Karlu

Izvor: Press, 14.Apr.2016, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari izbacio Zimonjića u Monte Karlu

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Eduar Rože-Vaslan završili su učešće na Mastersu u Monte Karlu već u drugom kolu.
foto: b92.net
Iako su u Kneževini postavljeni za sedme nosioce, Zimonjić i Roze-Vaslan su eliminisani već u svom prvom meču na šljaci od Britanaca Endija Marija i Dominika Inglota.
Britanski teniseri >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su do trijumfa došli sa 2:6, 6:3, 10:5, posle jednog sata i osam minuta igre.
U narednom kolu, Marija i Inglota će igrati sa pobednicima susreta između Francuza Pjer-Iga Erbera i Nikolasa Maua na jednoj strani i Rafaela Nadala i Fernanda Verdaska iz Španije na drugoj. 
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.