Mari i Raonić u četvrtfinalu Monte Karla

Izvor: RTS, 14.Apr.2016, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari i Raonić u četvrtfinalu Monte Karla

Kanadski teniser Miloš Raonić i Britanac Endi Mari plasirali su se u četvrtfinale turnira masters serije u Monte Karlu, eliminisavši u trećem kolu Damira Džumhura iz BiH, odnosno Francuza Benoaa Pera.
Raonić je sa 2:1, po setovima 6:3, 4:6, 7:6, pobedio Džumhura, dok je Endi Mari sa 2:6, 7:5 i 7:5 slavio protiv Pera.

Kanadski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniser je iskoristio jedinu brejk loptu u prvom setu i poveo s 1:0, ali je odigrao znatno lošije u drugom, pa je Džumhur, 99. teniser sveta, sa dva brejka u drugom setu veoma brzo je došao do izjednačenja - 1:1.
Džumhur, koji je eliminisao u drugom kolu Čeha Tomaša Berdiha, propustio je nekoliko prilika da dođe do brejka u odlučujućem setu, pa je Raonić na kraju u taj-brejku slavio sa 7:5 i izborio plasman u četvrtfinale.
U drugom meču, Per je odigrao veoma dobro protiv drugog tenisera sveta, lako je dobio prvi set, a u drugom je vodio sa 3:0, ali Mari se nije predao, a i njegov protivnik je počeo da greši, pa je Škot stigao do izjednačenja.
Imao je Francuz i prednost brejka u trećem setu, ali je Mari još jednom uspeo da preokrene, a na kraju i trijumfuje.
U četvrtfinalu Monte Karla sastaju se upravo Mari i Raonić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP izdvojio sjajan potez Damira Džumhura (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2016

Damir Džumhur, najbolji bh. teniser, na ATP Masters turniru u Monte Karlu danas se nije uspio plasirati u četvrtfinale...Poslije dva sata i 33 minuta igre i velike borbe poražen je od Kanađanina crnogorskog porijekla Miloša Raonić, rezultatom 1:2...Pored poraza bh. teniser je pružio zaista sjajnu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.