Mari eliminisan sa turnira u Monte Karlu

Izvor: RTS, 20.Apr.2017, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari eliminisan sa turnira u Monte Karlu

Prvi teniser sveta, Britanac Endi Mari, eliminisan je sa Masters turnira u Monte Karlu, pošto je u osmini finala poražen od Španca Alberta Ramosa Vinjolasa u tri seta, sa 2:6, 6:2, 7:5. Ramos Vinjolas je do trijumfa u njihovom prvom međusobnom duelu došao posle dva sata i trideset dva minuta igre.

Španac Alberto Ramos Vinjolas će se u četvrtfinalu sastati sa Hrvatom Marinom Čilićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji je ranije danas u dva seta, 6:2 i 7:6 (0), pobedio Čeha Tomaša Berdiha.

Endi Mari se u današnjem meču mučio u svojim servis-gemovima, ali je prvi set ipak uspeo da dobije sa 6:2, pošto je napravio četiri brejka, dok je Špancu to samo dvaput pošlo za rukom.
Ramos Vinjolas je u drugom setu bio znatno sigurniji na svojim servisima, nije dopustio Britancu da mu oduzme servis, dok je njemu to dvaput pošlo za rukom.
Mari je u odlučujućem setu imao prednost od 4:0 i priliku da povede sa 5:0, ali je od tog trenutku gotovo stao, ništa mu nije polazilo za rukom, što je Ramos Vinjolas iskoristio i potpunim preokretom došao do trijumfa i plasmana u četvrtfinale.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mari izgubio nemoguće, Ramos Vinjolas u četvrtfinalu

Izvor: N1 televizija, 20.Apr.2017

Prvi teniser sveta Endi Mari ispao je u osmini finala ATP turnira serije 1.000 u Monte Karlu, pošto je u neverovatnom meču, u tri seta poražen od Španca Alberta Ramosa Vinjolasa 2:6, 6:2, 7:5...Meč je trajao više od dva i po sata, a Endi Mari će se dugo pitati kako je uspeo da izgubi ovaj meč....

Nastavak na N1 televizija...

Mari: 'Stani-kreni' sezona za mene

Izvor: N1 televizija, 21.Apr.2017, 12:51

Britanski teniser Endi Mari negirao je navode da je pritisak koji donosi prvo mesto na svetu uticalo na njegovu igru na Mastersu u Monte Karlu. Prvi reket sveta takmičenje u Kneževini završio je u osmini finala, porazom od Španca Alberta Ramos-Vinjolasa...Mariju je duel sa španskim teniserom bio...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.