Marej ubedljiv, Braun izbacio Nadala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2015, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marej ubedljiv, Braun izbacio Nadala

Britanski teniser Endi Marej plasirao se u treće kolo Vimbldona, pošto je danas u drugoj rundi pobedio Holanđanina Tomija Hasea sa 3:0, po setovima 6:1, 6:1, 6:4.

Marej će u šesnaestini finala Vimbldona igrati sa boljim iz duela Italijana Andresa Sepija i Borne Ćorića iz Hrvatske.

Meč Mareja i Hasea trajao je samo sat i po, a Britanac je u sva tri seta bio ubedljiv i igrao gotovo bez greške. On je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prvom setu tri puta oduzeo servis protivniku, u drugom dva puta, dok je u trećem to uradio samo jednom, ali i to je bilo dovoljno za ubedljivu pobedu.

Dastin Braun izbacio Nadala sa Vimbldona

Španski teniser Rafael Nadal završio je učešće na Vimblonu u drugom kolu, pošto je danas izgubio od Nemca Dastina Brauna sa 3:1, po setovima 7:5, 3:6, 6:4, 6:4.

Braun, 102. teniser sveta, napravio je tako veliko iznenađenje izbacivši dvostrukog osvajača Vimbldona posle dva sata i 37 minuta igre.

Nemac će u trećem kolu igrati protiv srpskog tenisera Viktora Troickog, koji je ranije danas u četiri seta pobedio Britanca Aljaža Benedea, 6:4, 3:6, 6:2, 6:4.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.