Marej operisan

Izvor: Mondo, 29.Jan.2019, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marej operisan

Britanski teniser, koji je najavio povlačenje ove sezone, obavio novu hiruršku intervenciju u Londonu. "Sada imam metalni kuk", poručio na društvenim mrežama

Foto: Tanjug/AP Photo/Andy Brownbill

Endi Marej obavio je novi hirurški zahvat na kuku. Bivši broj jedan objavio je fotografiju iz bolnice posle intervencije u Londonu, nakon koje se nada da će moći ponovo da igra >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tenis.

"Sada imam metalni kuk. Osećam se pomalo ošamućeno, ali se nadam da će to biti kraj mojim bolovima", napisao je uz fotografiju Marej.

View this post on Instagram

I underwent a hip resurfacing surgery in London yesterday morning...feeling a bit battered and bruised just now but hopefully that will be the end of my hip pain I now have a metal hip as you can see in the 2nd photo and I look like I've got a bit of a gut in photo 1

A post shared by Andy Murray (@andymurray) on Jan 29, 2019 at 12:18am PST

Škot je uoči Australijan Opena najavio kraj karijere ove sezone. Rekao je da bi želeo da se oprosti na Vimbldonu, svom omiljenom turniru, ali je pitanje posle nove hirurške intervencije da li će se oporaviti do tada.

Marej je u Melburnu posle duge pauze odigrao samo jedan meč, jer je u prvom kolu izgubio od Roberta Bautiste Ahuta.

On je pre operacije u Londonu bio u kontaktu sa Bobom Brajanom, uspešnim dubl igračem, koji se vratio tenisu posle identične intervencije obavljene prošlog leta.

Mareja, koji je trenutno 225. teniser sveta, a u 2018. odigrao je samo 12 mečeva, sada očekuje višemesečna rehabilitacija.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.