Marej odustao, Tipsa u igri!

Izvor: NaDlanu.com, 22.Nov.2011, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marej odustao, Tipsa u igri!

Srpski teniser Janko Tipsarević prvi put u karijeri će igrati na Masters kupu, pošto je Britanac Endi Marej saopštio da se zbog povrede povlači sa završnog godišnjeg takmičenja osmorice najboljih tenisera sveta.

"Veoma sam uznemiren i razočaran zbog ovoga što mi se desilo. Mislio sam da bi danas moglo da mi bude bolje, ali bolovi nisu prošli i nema smisla >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << rizikovati mnogo težu povredu", rekao je Marej, saopštavajući odluku da se povlači sa turnira.Tako je Tipsarević na Masters kup ušao kao prva rezerva, a u grupnoj fazi takmičenja naslediće Marejev poraz u jučerašnjem duelu protiv Španca Davida Ferera.Reprezentativac Srbije će na Masters kupu debitovati u sredu od 15 časova, a protivnik će mu biti Čeh Tomaš Berdih. U petak će Tipsarević igrati protiv Novaka Đokovića, a da bi se plasirao u polufinale biće mu neophodne pobede u oba duela.FoNet

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.