Majer u drugom kolu Argentina Open-a

Izvor: TV Arena Sport, 24.Feb.2015, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majer u drugom kolu Argentina Open-a

Najbolji argentinski teniser Leonardo Majer odigrao je sjajno u prvom kolu Argentina Open-a i savladao Francuza Stefana Roberta.

Majeru je trebalo samo 46 minuta da osvoji oba seta (6-0 6-1), a uspeo je da realizuje pet od dvanaest brejk poena. Njemu je ovo prvi put da se plasira u drugu rundu domaćeg turnira, a u sledećem kolu ga čeka duel sa zemljakom Huan Markom.

Bivši šampion Argentina Open-a >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << u dva seta je savladao Maksima Gonzalesa.

Direktne prenose ATP teniskog turnira Argentina Open pratite ekskluzivno na Arena Sport kanalima.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket - popunite sve podatke u formularu i u roku od tri radna dana će vas kontaktirati operater radi dogovora oko instalacije opreme i potpisivanja ugovora.

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama - tu ćete naći i izveštaje sa utakmica, promocije i nagrade.

Na linku Sportske vesti uvek možete pronaći najnovije novosti iz sveta sporta.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.