Medvedev imao 12 godina kad su se upoznali... Ruskinja je značajno starija od njega, a njihova LJUBAVNA PRIČA jedna je od najneverovatnijih u svetu sporta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 20:29

Medvedev imao 12 godina kad su se upoznali... Ruskinja je značajno starija od njega, a njihova LJUBAVNA PRIČA jedna je od najneverovatnijih u svetu sporta (FOTO)

Svoju ljubav započeli su pre deset godina.

Ruski teniser Danil Medvedev u ponedeljak se sastaje sa Francuzom Terensom Atmanom u prvom kolu Australijan opena. Jasno je da će većinsku podršku sa tribina imati njegov protivnik, ali biće i onih kojima je draži temperamentni momak iz Moskve.

Danilu je najveća podrška, kako tokom mečeva tako i u životu, izabranica Darija. Lepa plavokosa Moskovljanka ne propušta nastupe svog dragog i jako često je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << možemo videti u njegovoj loži na turnirima.

Ipak, o njoj se jako malo zna, jer svoj život vodi daleko od očiju javnosti i znatiželjnih pogleda i pojavljuje se jedino kao podrška izabraniku svog srca.

Zna se da je kao i Danil, odrasla u Moskvi, da je studirala novinarstvo, a kao i Medvedev igrala je i tenis. Sudbinski, Danila i Dariju je spojio tenis, jer su se upoznali kada su imali po 12 godina na jednom od juniorskih turnira.

Otkada su se upoznali i započeli vezu, njena podrška mnogo je uticala na njega što je Rus u više navrata isticao. Kako je i sam Medvedev rekao njegov vrtoglavi uspeh u karijeri poklopio se sa trenutkom kada je zaprosio Dariju i rešio da njihovu ljubav podignu na jedan viši nivo.

Lepa Ruskinja je šest godina starija od Danila, pa mu služi i kao osoba koja ga smiruje u momentima kada psihički padne i "zarati" sa publikom.

A post shared by Medvedev Daniil (@medwed33)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.