MASTERS SINSINATI: Ćorić kompletirao nedelju čuda - u finalu pao i Cicipas za džinovski skok na ATP listi

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2022, 08:05

MASTERS SINSINATI: Ćorić kompletirao nedelju čuda - u finalu pao i Cicipas za džinovski skok na ATP listi

Treća titula Hrvata u karijeri.

Borna Ćorić je senzacionalni pobednik mastersa u Sinsinatiju. Hrvatski teniser, koji je stigao na turnir u SAD ko 152. igrač sveta, savladao je u finalu Grka Stefanosa Cicipasa sa 7:6 (0), 6:2.

Ćorfić je tako kompletirao neverovatan niz na prestižnom turniru, pošto je prethodno eliminisao nekoliko apsolutnih favorita Rafaela Nadala, Roberto-Bautistu Aguta, Feliks-Ože Alijasima i Kamerona Norija.

Ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila treća Ćorićeva titula u karijeri. Prethodno je dizao pehare u Haleu 2018. i Marakešu godinu ranije.

Cicipas je bolje počeo meč u finalu Sinsinatija, imao brejk prednosti i vođstvo 4:1, ali se Ćorić vratio u igru i u taj-brejku dobio Grka bez izgubljenog poena.

Z🔥ned in!@borna_coric | @CincyTennis | #CincyTennis pic.twitter.com/4H75j7IAoA

— ATP Tour (@atptour) August 21, 2022

Cicipas je propustio tri vezane brejk lopte na početku drugog seta i to je bio početak kraja. Hrvat je zatim dominirao terenom i dobio drugi deo igre sa 6:2.

Ćorić će posle uspeha u Sinsinatiju skočiti sa 152. na 29. mesto ATP liste.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čudo je kompletirano – pao i Cicipas, Ćorić osvojio Sinsinati!

Izvor: B92, 22.Avg.2022

Hrvatski teniser Borna Ćorić osvojio je Masters u Sinsinatiju pobedom nad Stefanosom Cicipasom u finalu sa 2-0 u setovima...Ćorić je u finalu savladao Cicipasa posle nešto manje od dva časa borbe, po setovima – 7:6(0), 6:2...Hrvatskom teniseru ovo je bilo drugo Masters finale u karijeri, nakon...

Nastavak na B92...

Ćorić senzacionalno osvojio Masters turnir u Sinsinatiju

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Avg.2022

Hrvatski teniser Borna Ćorić senzacionalno je pobijedio u finalu ATP Masters turnira u Sinsinatiju grčkog rivala Stefanosa Tsitsipasa i osvojio taj prestižni turnir koji se igrao za nagradni fond od 6.971.275 dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

ĆORIĆ U NEVERICI: Mislio sam da ispadam u prvom kolu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2022

Hrvat priredio čudo....Hrvatski teniser Borna Ćorić uspeo je da brilijantnom igrom osvoji svoju prvu Masters titulu u karijeri, i to u Sinsinatiju. U finalu je savladao Grka, Stefanosa Cicipasa sa 2-0 u setovima. Ovo mu je prva titula posle 2018. godine, ukupno treća u karijeri, a došla je nakon...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.