MASTERS MADRID: Lajović stigao na korak do glavnog žreba

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2022, 18:54

MASTERS MADRID: Lajović stigao na korak do glavnog žreba

Srpski teniser savladao Manarina u dva seta.

Srpski teniser Dušan Lajović došao je na korak do glavnog žreba Mastersa u Madridu pošto se plasirao u finale kvalifikacija pobedivši Francuza Adrijana Manarina sa 2:0 (6:4, 6:2) posle sat i 28 minuta igre. Lajoviću će poslednja prepreka za plasman u glavni žreb biti Španac Roberto Karbaljes Banesa koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u dva seta bio bolji od Slovaka Aleksa Molcana.

Sve do šestog gema prvog seta nije bilo brejkova mada su oba igrača propustili po jednu priliku. Manarino je prvi uspeo da napravi brejk u šestom gemu, ali je Lajović odmah u narednom uzvratio, da bi zatim napravio i drugi uzastopni posle čega je ubrzo osvojio i prvi set.

Lajović je bio u naletu i odlično je počeo drugi set, brejkom već u prvom gemu, da bi u trećem propustio još dve prilike. Ipak, sve je nadoknadio u sedmom gemu drugim brejkom, da bi zatim iskoristio prvu meč lopti i stigao do trijumfa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.