MAREJ PREJAK ZA TIPSAREVIĆA

Izvor: Kurir, 09.Jun.2011, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAREJ PREJAK ZA TIPSAREVIĆA

LONDON - Srpski teniser Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u četvrtfinale ATP turnira u Londonu, pošto je danas u osmini finala izgubio od Britanca Endija Mareja sa 6:4, 7:6 (7:3). Tipsarević je oba seta počinjao sjajno, ali mu je završnica

LONDON - Srpski teniser Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u četvrtfinale ATP >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << turnira u Londonu, pošto je danas u osmini finala izgubio od Britanca Endija Mareja sa 6:4, 7:6 (7:3). Tipsarević je oba seta počinjao sjajno, ali mu je završnica bila loša, sto je Marej iskoristio i došao do četvrtfinala.

U prvom setu je Tipsarević krenuo silovito na Britanca došavši do vođstva od 2:0, a kasnije i 3:1, ali je Marej strpljiivom igrom nadoknadio zaostatak i u šestom gemu vratio brejk, da bi potom i u desetom oduzeo servis našem teniseru za vođstvo od 1:0 u setovima.

Tipsarević je ponovo imao inicijativu na početku drugog dela igre, poveo je sa 2:0, ali se desio sličan pad koncentracije kao u prvom setu i Marej je uspeo da uvede meč u taj brejk u kojem je iskoristio prvu od tri meč lopte.

Britanski teniser će se u borbi za polufinale sastati sa boljim iz meča u kojem se sastaju Hrvat Marin Čilić i Brazilac Tomazo Beluči.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.