MAJAMI: Ivanovićeva poražena od Kvitove u osmini finala

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Mar.2014, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJAMI: Ivanovićeva poražena od Kvitove u osmini finala

Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u četvrtfinale VTA turnira premijer serije u Majamiju pošto je večeras u osmini finala izgubila od Čehinje Petre Kvitove sa 2:1 u setovima – (3:6, 6:0, 6:0).
(FOTO: AP)
Ivanovićeva je na neshvatljiv način zaustavljena u pobedničkoj seriji na Floridi. Prošla je put bukvalno od bljeska do očaja, u meču koji teško da će uskoro moći da zaboravi.
Srpkinja je odličnom igrom bez većih problema dobila prvi set i najavila novi uspeh u Majamiju, ali je potom neobjašnjivo stala i uz nebrojene greške dopustila Čehinji da trijumfuje sa 12 osvojenih gemova zaredom.
Bio je ovo potpuno košmarni duel za Ivanovićevu i njen treći poraz u sedmom međusobnom okršaju protiv Kvitove, šampionke Vimbldona iz 2011. Nakon sjajnog izdanja u prvom setu, srpska teniserka je na zapanjujući način odigrala u nastavku, tako da je i Kvitova bila iznenađena početničkim greškama i „potonućem” rivalke koju je dobila posle 78 minuta borbe.
Čehinja se u meču za polufinale sastaje sa Ruskinjom Marijom Šarapovom, koja je ranije večeras pobedila Belgijanku Kirsten Flipkens sa 3:6, 6:4, 6:1.
Ženski turnir u Majamiju igra se za ukupan nagradni fond od 5,42 miliona dolara.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanovićeva eliminisana, izgubila 12 vezanih gemova

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Mar.2014

Srpska teniserka Ana Ivanović eliminisana je u osmini finala masters turnira u Majamiju, pošto je u tri seta izgubila od Petre Kvitove 3:6, 6:0, 6:0.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ana povela pa doživjela debakl

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Mar.2014

Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je u osmini finala turnira u Majamiju od Čehinje Petre Kvitove, pošto je poslije osvojenog prvog seta doživjela debakl.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Težak poraz Ane Ivanović

Izvor: RTV Pink, 25.Mar.2014, 00:24

. . . Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u četvrtfinale WTA turnira premijer serije u Majamiju pošto je večeras u osmini finala izgubila od Čehinje Petre Kvitove sa 2:1 u setovima - 3:6, 6:0, 6:0. .

Nastavak na RTV Pink...

Ana: Izgubila sam osećaj

Izvor: B92, 25.Mar.2014

Srpska teniserka Ana Ivanović navela je da su uzroci eliminacije sa turnira u Majamiju njena loša igra i dobar nastup Petre Kvitove...Ivanovićeva je završila takmičenje u osmini finala, prvi set je rešila u svoju korist rezultatom 6:3, ali je sledeća dva izgubila sa "nulom"..."Počela je da igra...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.