Li Na od Dohe

Izvor: RTS, 08.Feb.2013, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Li Na od Dohe

Kineska teniserka Li Na odustala je od učešća na Katar Openu, koji je na programu sledeće nedelje, zbog povrede skočnog zgloba. Organizatori su saopštili da će umesto finalistkinje Australijen Opena igrati Timea Babos.

Li je povredu zadobila u finalu Melburna, kada je u tri seta izgubila od Beloruskinje Viktorije Azarenke.

Sa turnira u Dohi ranije se povukla i Venus Vilijams zbog povrede leđa. Ipak, učešće na turniru potvrdilo je devet od prvih 10 svetskih teniserki.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Li Na odustala od Dohe

Izvor: RTS, 08.Feb.2013

Kineska teniserka Li Na odustala je od učešća na Katar Openu, koji je na programu sledeće nedelje, zbog povrede skočnog zgloba. Organizatori su saopštili da će umesto finalistkinje Australijen Opena igrati Timea Babos...Li je povredu zadobila u finalu Melburna, kada je u tri seta izgubila od Beloruskinje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.