Lak posao za Anu

Izvor: RTS, 16.Avg.2011, 03:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lak posao za Anu

Ana je odlično startovala na turniru u Sinsinatiju. U prvom kolu pobedila je Amerikanku Aleksu Gleč sa 2:0.

Aleksa Gleč nije bila ozbiljna prepreku za našu Anu, koja ju je pobedila sa 2:0, po setovima 6:0 i 6:2, za sat vremena igre.

Nakon ove pobede, Ivanovićevu u drugom kolu čeka Italijanka Roberta Vinči, od koje je izgubila pre nekoliko dana u Torontu, a ukoliko uspe da joj se revanšira, sledeća prepreka najverovatnije je najbolja teniserka sveta Karolina Voznijacki.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sjajna Ana izgubila samo dva gema protiv Amerikanke Gleč

Izvor: Blic, 16.Avg.2011

Ana Ivanović je po svoj prilici u sve boljoj formi: nakon što se plasirala u polufinale turnira u Karlsbadu, svoje učešće u Sinsinatiju otpočela je deklasiravši Amerikanku Aleksu Gleč sa 6:0, 6:2...Srpskoj teniserki je bio potreban nepun sat da eliminiše dve godine mlađu suparnicu koja ni u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.